Velkommen til Bryne musikkorps

17. mai

Barnetoget, foto jbl.
Bare blide fjes
Bare blide fjes
Fleire blide fjes
Fleire blide fjes
Jippi, me vant pris !
Jippi, me vant pris !


Slik 17. mai er heldigvis sjelden; regn frå morgon til kveld, men bare blide fjes å sjå. Bryne musikkorps var ute frå 07 - ca 1730, og hadde ein topp dag som alltid. Konklusjonen må vera at det finst ikkje dårlig nok ver til å øydelegge spelegleden for korpsmusikantar! Regncapane var ikkje av, ei heller dusjhettene sponsa av Jæren hotell, og begge dele gjorde nytta. Me haldt oss rimelig tørre om vergudane dusja oss i kvart einaste tog, og la på litt god vind i tillegg.

Som vanlig starta me i Vardheiå kl 07, fortsatte i barnetoget på Bryne kl 0930, Lye kl 1045, Undheim kl 12, Frøyland kl 14 og folketog på Bryne kl 16. Innimellom hadde me den tradisjonelle frokosten på skulen og lunch på kinarestaurant.

Då folketoget enda på torget hadde me samspel med Tu skulekorps med Gammel jægermarsj og Ja vi elsker. Etter talen til Per Fugelli fekk BMK prisen for stiligaste innslag i folketoget - JIPPI!

Då all speling var over inviterte Åse og Berge til After train med pølser og kaker m/ tilbehør som måtte passe. Takk til Åse som stelte til både frokost og middag for oss.


Marsjrepertoaret vårt dette året :

Marching forward
In the Navy
Norge i rødt, kvitt og blått
Neste sommer
St. Louis Blues
Dyreparkens røvermarsj
Gammel jægermarsj