Sjå kva som skjer

Følg gjerne Bryne musikkorps på facebook og TikTok  https://vm.tiktok.com/ZMLGGXH9t/

Me gjer eit nytt forsøk med Jul i Skomakergata i 2022, dato blir 11. desember.

Me øver på Bryne skule kvar onsdag kl 1930 - 2200 (Ola Barkvedsveg 16, Bryne) - kom gjerne innom om du lurer på korleis me har det.

Ta kontakt med leiaren vår, Leif-Erik Gunnesdal, tlf. 92850030, epost leif.erik.gunnesdal@kleppnett.no, om du har lyst å byrja hos oss!.

Grasrotandelen - Hugs at når du spiller hos Norsk Tipping kan du velja eit lag eller forening som skal motta fem prosent av beløpet du spiller for.
STØTT DITT LOKALE MUSIKKORPS!!!!