Velkommen til Bryne musikkorps

Sjå kva som skjer

Følg gjerne Bryne musikkorps på facebook og TikTok  https://vm.tiktok.com/ZMLGGXH9t/

Me øver på Vardheia ungdomsskule kvar onsdag kl 1900-2130.

Ta kontakt med leiaren vår, Leif-Erik Gunnesdal, tlf. 92850030, epost leif.erik.gunnesdal@kleppnett.no, om du har lyst å byrja hos oss!.

Grasrotandelen - Hugs at når du spiller hos Norsk Tipping kan du velja eit lag eller forening som skal motta fem prosent av beløpet du spiller for.
STØTT DITT LOKALE MUSIKKORPS!!!!