Sjå kva som skjer

Den 8. desember blir det skodespel basert på Jul i Skomakergata igjen. Billettar kan du kjøpa hos https://brynemusikkorps.ticketco.events

Meld deg gjerne som følgjar på fb.sida vår :)

Me øver på Bryne skule kvar onsdag kl 1930 - 2200 (Ola Barkvedsveg 16, Bryne) - kom gjerne innom om du lurer på korleis me har det.

Ta kontakt med leiaren vår, Kristian Svanes,  tlf. 91326850, epost  sjanker@gmail.com om du har lyst å byrja hos oss!.

Grasrotandelen - Hugs at når du spiller hos Norsk Tipping kan du velja eit lag eller forening som skal motta fem prosent av beløpet du spiller for.
STØTT DITT LOKALE MUSIKKORPS!!!!