Om korpset
    - Vakt for campingkvinnene
    - Potetfestival 11.-13.9.2008
    - Dugnad Avinor 09.12.07
    - Poteter, poteter, poteter ...
    - Vareteljing

Dugnad

er en nødvendig aktivitet.

Det koster å drive et musikkorps, og Bryne musikkorps er intet unntak. Vi klarer dessverre ikke å spille inn alle de midlene vi behøver til driften, og må til tider ty til andre midler.

Vi har i mange år vært faste vakter påJærdagen, og utenom dette utfører vi mange andre typer dugnader, så som varetelling, skifting av lysrør, støvfjerning, maling, etc. etc. og de siste par årene har vi "passet på" bagasjebåndet i tollhallen på Sola hver helg.

Som du ser i menyen til venstre, vi utfører det meste. Trenger du hjelp til noe som ligner dette, så ta kontakt med Inge Nedrebø, inge@avinor.no, tlf 90609252.

BMK stiller med voksne, arbeidsvillige og seriøse dugnadsmannskap.