Sjå kva som skjer

WANT TO PLAY IN A MARCHING BAND?

Følg gjerne Bryne musikkorps på facebook og TikTok  https://vm.tiktok.com/ZMLGGXH9t/

Spiller du slagverk, messing eller treblåsinstrument, er over 18 år og snakker litt engelsk?

Ta kontakt. Alle er velkommen. Vi skaffer instrument.
Vi øver hver onsdag kl. 19:00 -21:30 på Vardheia ingdomsskole på Bryne

Vi kan ordne transport

WANT TO PLAY IN A MARCHING BAND?

We are a marching band («korps» in Norwegian) who would like to have more new members.
If you play any instrument used in a marching band, are over 18 years old and speak some English? Please contact us.
All are welcome and we will provide instrument.
We practise every Wednesday at 19:00-21.30 on Vardheia ungdomsskole at Bryne.
We can provide transport and any other assistance needed.

Kontakt: leif.erik.gunnesdal@kleppnett.no,
Facebook: Bryne Musikkorps.
Telefon +47 92850030
www.bryne-musikkorps.no

Me øver på Vardheia ungdomsskule kvar onsdag kl 1900-2130.

Ta kontakt med leiaren vår, Leif-Erik Gunnesdal, tlf. 92850030, epost leif.erik.gunnesdal@kleppnett.no, om du har lyst å byrja hos oss!.

Grasrotandelen - Hugs at når du spiller hos Norsk Tipping kan du velja eit lag eller forening som skal motta fem prosent av beløpet du spiller for.
STØTT DITT LOKALE MUSIKKORPS!!!!