Sjå kva som skjer

Antall besøk på siden: 895 458

Bryne musikkorps har gleden av å invitere alle skolekorps og voksenkorps i Sør-Rogaland velkommen til Jæren Korpsfestival på Bryne lørdag 22.09.2018.

Vi har fått støtte fra NMF for å lage et arrangement som skal være med og markere NMF sitt 100 års jubileum, og hva er vel bedre enn å samle så mange korps som mulig under årets Potetfestival på Bryne. Da er det liv og røre i gatene og vi gleder oss til å toppe det hele med masse flott korpsmusikk.

Programmet for dagen blir som følger:
 Program:
• 09.00-09.30: Innsjekking på Bryne ungdomskule
• 09.45 – Oppstilling til parade
• 10.00 – Offisiell åpning av korpsfestivalen ved ordfører i Time kommune, Reinert Kverneland
• 10.10 – Avmarsj inn til Bryne sentrum, korpsene spiller i sentrumsgatene.
• 11.00 – Fellesnummer på Kaizersplassen ved Bryne mølle
• 11.10 – Spillestaffet: «Last korps standing»-konkurranse. Dommer: Ordfører i Klepp kommune Ane Mari Braut Nese
• 12.00-14.00: Varm lunsj inne på Bryne mølle. Korpsene vil få utdelt spisetid ved innsjekking
• 12.00-15.00: Korpsene får tildelt spilletider på ulike scener i sentrum.
• 15.30 – Felles avslutning på Kaizersplassen, utdeling av premier og fellesnummer.
• 16.00- Korpsfestival slutt
 For voksenkorps som vil være med på Bryne musikkorps sin Oktoberfest om kvelden blir det følgende program i tillegg:
• 16.00-18.30 Ølsmaking hos Mellombels på torget.
• 18.30-23.00- Oktoberfest med varm mat i teltet på Bryne torg (sjå eige menyvalg)

Meld deg gjerne som følgjar på fb.sida vår :)

Ta kontakt med Åse K. Hatteland mob. 971 53 585, epost aasekhat@online.no,om du har lyst å byrja hos oss - me ønskjer å utvida besetninga, og søkjer person på bassgitar, el-gitar og piano.

Grasrotandelen - Hugs at når du spiller hos Norsk Tipping kan du velja eit lag eller forening som skal motta fem prosent av beløpet du spiller for.
STØTT DITT LOKALE MUSIKKORPS!!!!