For medlemmar

Møt i tide på øvingane - speleklar 1930 -  Dørene opnast 1915 :)

Forfall til øving og speleoppdrag skal meldast Janne på tlf. 94784211 i GOD tid før øvinga starter, og til speleoppdrag så fort du veit du ikkje kan delta.

Noter me skal prøva oss på:

Musik skal byggjast ut av gledje
The cup of life
Tijuana taxi
Spanish flea
Oye como va
Struttin' with Maria

Referat frå styremøte 15.08.18 er lagt ut.

Vårkonsert 07.04.2019 avlyst.

Datoar å notera i kalendaren:

03.10.18 Øvingsfri
09.12.18 Jul i Skomakergata med Bryne, Lye og Bore skulekorps (Rigging og generalprøve 08.12.)

Sjå aktivitetar - årshjul - der skal det meste stå.

Orientering om heimesida:

Alt utanom det som ligg under for medlemmer er tenkt for publikum. Difor står f.eks. ikkje ALT me skal gjer under "kva skjer". Medlemmer må alltid gå via "For medlemmer" for å hente info. Som regel blir det laga eit eige menyvalg for kvar aktivitet.

Under sosialt ligg bilete frå nokre få interne aktiviteter. Bilete frå andre happeningar ligg opne for alle under "biletarkiv".

Ved å klikke på lyra øverst til høgre kjem du tilbake til "start" - velkommensida.